Wissellijsten

In onze wisellijsten webwinkel vind je een ruim assortiment wissellijsten, fotolijst ophangsystemen en alles voor inlijsten!

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Er zijn meerdere soorten baklijsten:
Baklijsten standaard / Baklijsten hout (budget)
Baklijsten standaard /Baklijsten hout met trap (budget)
Baklijsten 3-D /Baklijsten hout breed 3D (budget)
Baklijsten deluxe / Baklijsten hout met trap (budget)
Baklijsten deluxe / Baklijsten hout
Baklijsten deluxe 3-D / Baklijsten hout breed 3D

Standaard baklijsten van hout voor het inlijsten van opgespannen linnen en katoen, schildersdoeken, canvasdoeken.

 

 

Lijstenmakerij

 

Mooie baklijsten van onbehandeld blank hout voor uw schilderij of foto op doek. Houten Baklijsten standaard goedkope baklijst met een goede verhouding in kwaliteit en prijs.

De Baklijst of canvaslijst is verkrijgbaar in allerlei standaardmaten die aansluiten bij de meeste canvas- of doekmaten.

Standaard is de baklijst 1cm groter dan de doekmaten. Voorbeeld: doekmaat 30x40cm wordt Baklijst 31x41cm. Dit levert speling op van 5mm rondom het doek. De "Baklijsten" zijn precies in verstek gezaagd en hebben een naadloos sluitende hoekverbinding.

De Baklijsten zijn vaak leverbaar in diverse kleuren.

Ophangsystemen

Baklijsten

houten baklijst op maat met trap zwart zilver

Baklijsten online bestellen en op maat gemaakt met trap kan met deze online tool. Maat invoeren kan tot maximaal 200 x 200 cm (grotere maten zijn ook mogelijk op aanvraag).

Deze baklijst op maat gemaakt wordt optioneel geleverd met ophangset.
De baklijst is gemaakt van ayous abachi hout.

Zie Inlijstmaterialen voor materialen om een schilderij in een baklijst te monteren, dit vindt u elders de site.

Grote baklijsten met trap groter dan 70 x 100 cm worden ongemonteerd geleverd met vlinderverbindingen. De grote baklijst monteren met vlinderverbindingen is eenvoudig zelf te doen nadat u uw baklijst heeft ontvangen; zie onderstaande afbeeldingen.

Wilt u de grote baklijsten bestellen groter dan 70 x 100 cm en ook gemonteerd ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice. Aan het verzenden van grote gemonteerde baklijsten zijn extra kosten verbonden. Uitgezonderd zelf ophalen.

Formaten baklijst op maat, beschikbare opties formaat baklijst op maat:

Invoer doekmaat: bij de doekmaat maken wij standaard de baklijst +0,5cm groter dan de bestelde doekmaat .

Voorbeeld: doekmaat 40x40cm wordt een baklijst 40,5x40,5cm. Zo levert dit dus een speling op van 2,5 mm rondom het doek.

Invoer exacte binnenmaat: bij de exacte maat maken wij de binnenmaat van de baklijst hout met trap precies op uw ingevoerde formaat.

Er zit geen glas voor een baklijst. Houten baklijsten zijn in eerste instantie geschikt als (bak)lijst voor uw schilderij en het inlijsten van: print op canvas, voor foto of plaatmateriaal (mdf, dibond etc. )

Trefwoorden: baklijst kopen baklijsten canvas lijst canvas canvaslijst canvaslijsten canvas-lijst baklijst voor schilderij, canvas in baklijst, baklijst voor foto canvas-lijsten baklijst canvas lijst lijsten schilderijlijst schilderijlijsten schilderij-lijst schilderij-lijsten schilderij lijst bak lijst baklijst voor canvas

"

Lees Meer...

Tot 1 euro
houten baklijst op maat met trap zwart zilver
 

Advertenties

Zoekpad Baklijsten